بله، مشتریان عزیز میتوانند سفارش خود را از اقصی نقاط کشور ثبت کرده و فرش خود را بدون واسطه و به صورت مستقیم از کارخانه فرش پاتریس دریافت نمایند. ارسال محصولات فروشگاه اینترنتی فرش پاتریس توسط شرکت کالارسانان چاپار انجام میشود. تمامی سفارشهای بالای یک میلیون تومان به شهرها و شهرستانهایی که دارای نمایندگی چاپار باشند، به صورت کاملاً رایگان ارسال خواهد شد. درغیر این صورت محصول خریداری شده به نزدیکترین نماینده چاپار ارسال شده و تحویل آن به عهده مشتری میباشد.
کلیه محصولات تولیدشده در مجموعه ستاره طلایی دلیجان (فرش پاتریس) دارای نشان استاندارد و هولوگرام هستند. علاوه بر آن، با خرید از تنها فروشگاه اینترنتی این مجموعه که دارای نماد اعتماد الکترونیکی بوده و رسمیت و اعتبار سایت ما را تضمین مینماید شما میتوانید از اصالت فرش اطمینان کامل حاصل نمایید.
نماد اعتماد الکترونیکی توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت معدن و تجارت پس از بررسی کامل فروشگاه اینترنتی و تطابق نحو عملکرد آن با قوانین اعطا میشود. کسبوکارهای اینترنتی دارای نماد به صورت مداوم تحت بررسی این سازمان قرار دارند.
تا پیش از تأیید نهایی سفارش و پرداخت، شما میتوانید سفارش را از سبد خرید خود حذف و یا اصلاح نمایید. پس از تأیید نهایی سفارش، پرداخت و ثبت، شما قادر به حذف و تغییر سفارش نیستید. در صورت درخواست هرگونه تغییر، بایستی با واحد پیگیری سفارشات تماس حاصل نمایید.
الف) تفاوت بصری
یکی از مهمترین تفاوتهای فرش ماشینی و دستباف در تعداد رنگ مصرفی در فرش است. فرش ماشینی دارای محدودیت تعداد رنگ مصرفی هنگام بافت فرش است.
از طرفی دیگر پشت و روی فرش ماشینی بر خلاف فرش دستباف با هم متفاوت است و تشخیص تکتک گرهها در پشت فرش ماشینی آسان نیست.
ب) تفاوت از نظر ریشه
لبههای فرش ماشینی با دستگاه بخیه زده شده و ریشهها به فرش دوخته میشوند، در حالی که در فرش دستباف لبههای فرش با دست بخیه زده شده و ریشه فرش در اصل همان انتهای رشتههای تار است.
ج) تفاوت از نظر ابعاد
ابعاد فرشهای دستباف بسیار متنوع بوده و متناسب با سفارش مشتری یا طرح بافنده انتخاب میشود. این ابعاد معمولاً دقیق نیستند درحالیکه در فرش ماشینی ابعاد کاملاً ثابت و استاندارد بوده و فرشها کاملاً صاف هستند.
فرشهای اکریلیک نو وقتی در خانه پهن میشوند اغلب دارای مشکل پرزدهی هستند. در این فرشها که عمدتاً فرشهای ماشینی رویه به رویه (face to face) هستند، بافت زمینه به همراه نفوذ چسب آهار، نخهای خاب را نگه میدارد. اما همیشه الیافی وجود دارند که در سطحی بالاتر از زمینه فرش قرار دارند و نمیتوانند به وسیله بافت زمینه و یا نفوذ آهار گرفته شده و نگهداری شوند. همچنین الیافی نیز وجود دارند که به مرور زمان در اثر عوامل سایشی مثل پا خوردن از خاب فرش خارج شده و روی سطح فرش ظاهر میگردند.
یکی دیگر از عوامل مؤثر در میزان پرز، رنگ زمینه است. در زمینههای تیره، میزان پرزدهی به مراتب بیشتر از فرشهای رنگ روشن است.
با توجه به موارد فوق، توصیه میشود هنگام خرید، فرشهایی انتخاب شود که از نخهای اکریلیک هیتست شده بافته شده باشند. پروسه هیتست باعث تثبیت مشخصات فنی نخ، افزایش شفافیت آن و مانع خروج الیاف آزاد سطحی نخ میشود.
با توجه به این توضیحات، مورد پرزدهی همیشه در فرشهای ماشینی که از الیاف منقطع (اکریلیک) بافته شده وجود دارد و به طور کامل قابل حل و حذف نیست.
مشکل پرزدهی به صورت کامل قابل رفع نیست. مدت و شدت آن در فرشهای ماشینی وابسته به عوامل مختلفی است. از مهمترین این عوامل میتوان به ارتفاع نخ زمینه، کیفیت چسب آهار به کار رفته، کیفیت الیاف مصرفی، ساختمان نخ، چگونگی اتصال نخ خاب به زمینه و نیز میزان پا خوردن اشاره کرد. همچنین عوامل دیگری که مدت و شدت پرزدهی فرشهای ماشینی را تحت تأثیر قرار میدهد تراکم و شانه فرش است. هر چقدر تعداد شانه و تراکم یک فرش بیشتر باشد، فرش ریزبافتتر بوده و در نتیجه پرزدهی آن کمتر خواهد بود. ما در گروه فرش پاتریس با بهرهگیری از تکنولوژی روز دنیا و الیاف بسیار با کیفیت این مشکل را به حداقل رساندهایم.
بهترین راه حل برای از بین بردن پرز فرش نو جارو کردن آن است. جاروهای سنتی بدون آسیب زدن به بافت فرش پرزهای مزاحم را جمع میکنند. برای مؤثرتر شدن این شیوه بهتر است لبههای جارو را کمی مرطوب کنید تا رطوبت بتواند پرزها را به خود بگیرد. یکی از روشهای دیگر استفاده از چسبهای کاغذی است که میتوانید به فرش چسبانده و آرام آن را بکشید تا پرزها را به خود جذب کند.
همچنین استفاده از شامپو فرش نیز توصیه میشود. میتوان شامپو فرش را روی دستمالی نخی ریخته و روی فرش بکشید. سپس با یک دستمال نازک مرطوب روی فرش بکشید تا اثرات شامپو را پاک کند. پس از آن اجازه دهید که فرش خشک شود. به این ترتیب شاهد پرزدهی کمتر فرش خواهید بود.
یکی از فاکتورهای اندازهگیری که برای تعیین ظرافت بافت فرش در امتداد طول کاربرد دارد، تراکم است. تراکم معرف تعداد گره در واحد طول فرش است. تراکم فرش از حدود ۱۰۰۰ و پایینتر تا ۳۰۰۰ به بالا است. مثلاً فرش ۷۰۰ شانه واقعی دارای تراکم طولی ۲۵۵۰ است.
فاکتور اندازهگیری دیگری که برای تعیین ظرافت بافت فرش در امتداد عرض کاربرد دارد، شانه است. شانه تعیینکننده تعداد گره در واحد عرض فرش است. به عبارت دیگر به تعداد گرههای عرضی یک متر از فرش ماشینی شانه میگویند. در حال حاضر، فرش در شانههای مختلف، در محدوده ۵۰۰ الی ۱۵۰۰ شانه در بازار موجود است. جهت شمارش شانه یک فرش، آن را برگردانده و تعداد گرهها شمارش شود. در صورتی که در ۱۰ سانتیمتر از عرض فرش، ۷ عدد گره شمارش شد، فرش شما ۷۰۰ شانه است. با افزایش عدد شانه، ظرافت بافت و ارزش فرش افزایش مییابد.